کد خبر: 11148| تاریخ انتشار: سـه شنبه ، ۱۶ اردیبهشت سال ۱۳۹۹ | ساعت ۹:۳۸:۰ | تعداد بازدید: ۱۳۳۰

مدیر حوزه های علمیه گفت: در ایام کرونایی 300 مکاتبه با رهبران مذهبی و شخصیت های بین المللی داشته ام در این مکاتبات به منطق عقلانی و جامع اسلامی در مواجه با این حادثه که پاسخگوی بشر به الگوی برآمده از انقلاب باشد، اشاره کردم.
آیت الله اعرافی امروز در دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم و تجلیل از استاد جانباز و ایثارگر که به مناسبت گرامیداشت هفته معلم در دفتر مدیر حوزه های علمیه برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز معلم و اساتید جانباز و ایثارگر و تقدیر از اساتید و معلمان، گفت: لازم می دانم از اقدامات بنیاد شهید در ایام کرونایی تقدیر و تشکر کنم که در این زمان به خانواده ایثار گر و شهدا توجه داشته  و از آنها حمایت کرد.
عضو شورای عالی حوزه های علمیه  با بیان این که حضرت خدیجه(س) پیشگام و پیش آهنگ در مسئله احسان، خدمت رسانی و مودت بودند، افزود: گاهی جهان در نقاط عطف و حوادث قرار می گیرد که همه افراد حوادث و تحولات را درک نمی کنند و نمی فهمند، اما حضرت خدیجه(س) از انسانهای هوشمند و بسیار عمیق در زمان جاهلیت بود و دریافت که جهان در حال تولد و آماده واقع عظیم به نام بعثت است.
مدیر حوزه های علمیه اظهار داشت: حضرت خدیجه(س) این مسئله را از طریق علائم غیبی و هوش والا می فهمیدند و این تحول عظیم را دریافت کردند و پای این مسئله تا آخر جان ایستادند و از همه مال و هستی خود گذشتند تا همراه معمار جدید عالم یعنی پیامبر اسلام(ص) بتوانند تحولی در جهان ایجاد کنند.
وی با بیان این که ایشان را باید از معماران بعثت و انقلاب بزرگ پیامبر به شمار آورد، چرا که کم افرادی پیدا می شوند در شأن، مرتبه و منزلت ایشان باشند گفت. سبقت در درک و فهم مطالب و مسائل معرفت حقایق و سبقت در فداکاری این راه نو و جدیدی که با بعثت آغاز شد، از این لحاظ باید نسبت به خدیجه(س) عرض ادب داشته باشیم.
آیت الله اعرافی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عالم گیر شدن ویروس منحوس کرونا،گفت: با وجود همه تحریم ها کشور در این مسئله خوب ظاهر شد و توانست الگویی خوبی در مواجه با این بلا از خود برای دنیا به یادگار بگذارد. موابه با این بلا الگویی است که دنیا بر روی آن حساب می کند.
وی با بیان این که تدوین و ارائه الگو های ملت ایران در مواجه با کرونا را در نشست ستاد ملی کرونا به مسئولان کشور پیشنهاد دادم، افزود: باید بعد فرهنگی، درونی، روحی، روانی و معنوی که در ملت ما  بود و بعد مردمی که در کنار مسئولین قرار گرفتند، تدوین کنیم و به عنوان الگو به دنیا ارائه دهیم.
عضو شورای عالی حوزه افزود: ایران در این حوادث مانند سایر حوادث دیگر الگویی از مواجه با حادثه بزرگ جهانی که همه را درگیر خودش کرده است، از خود نشان داد که بخشی از این الگو علمی و کارهای تخصصی و بخشی فرهنگی و معنوی است که از انقلاب آموخته ایم.
مدیر حوزه های علمیه اظهار داشت: در این مسئله 10 هزارنفر از جامعه حوزوی و روحانی از اساتید گرفته تا طلبه در کنار مردم در هر جایی لازم بود، بدون کمترین ادعایی حضور پیدا کردند و نقش آفرین شدند. درکنار این طلبه ها، دانشجویان و دانش آموزان فعال و... حضور پیدا کردند و همه اینها راکه جمع کنیم می شود الگوی نو در دنیا ارائه داد.
وی بیان داشت: در این ایام کرونایی  300 مکاتبه با رهبران مذهبی و شخصیت های بین المللی داشته ام در این مکاتبات به منطق عقلانی و جامع اسلامی در مواجه با این حادثه که پاسخگوی بشر به الگوی برآمده از انقلاب باشد، اشاره کردم.
آیت الله اعرافی گفت: اما این الگو برآمده از انقلاب اسلامی و جامعه ایثارگری و فداکاری است. همه این درسها  را از چنین جامعه ای فراگرفته ایم که در انقلاب و جهاد پیشاهنگ شده اند و بعد در بیرون از مرزها هم استمرار پیدا کرد.
عضو شورای عالی حوزه افزود: آنچه در این حوادث دیده ایم، ریشه در فرهنگ جهاد و شهادت دارد که جامعه ایثارگر ما پیشگام بوده اند؛ به همین دلیل باید قدردان ایثارگران، جهادگران و خانواده شهدا باشیم و بیش از همه باید مورد احترام و تجلیل قرار دهیم.
مدیر حوزه های علمیه اظهار داشت: حوزه هم تلاش کرده و می کند بر سر عهد ایثارگران و شهدا  بایستد و در حد توان این مسیر را ادامه دهد.

منبع:خبرگزاری حوزه

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7